Олег Сиротюк: "У ліцеї-інтернаті не просто здобувають освіту – тут отримують знання, необхідні для захисту нашої держави"

Олег Сиротюк: "У ліцеї-інтернаті не просто здобувають освіту – тут отримують знання, необхідні для захисту нашої держави"

03.09.14 13:13 0 691
Голова Тернопільської облдержадміністрації свободівець Олег Сиротюк 1 вересня 2014 року привітав учнів Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військовою підготовкою з Днем знань та початком нового навчального року.

На святі з нагоди Дня знань також були присутні рідні, близькі і друзі майбутніх військовослужбовців. Святі отці поблагословили ліцеїстів на успішне і результативне навчання, а колектив викладачів і керівників коропецького ліцею – на плідну працю.

"У ліцеї-інтернаті не просто здобувають освіту, тут отримують знання, необхідні для захисту нашої держави, – наголосив свободівець Олег Сиротюк. – Я впевнений, що у цих стінах виховують патріотів України. Тут гартується майбутнє нашої держави – військові, працівники Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та інших силових відомств. У тому ж дусі мають працювати усі навчальні заклади. Адже перемогти ворога може тільки сильна, патріотична, освічена нація".

Коропецький обласний ліцей-інтернат з посиленою військовою підготовкою нараховує один 8-й, один 9-й, три 10-ті та ще три 11-ті класи. Також у ліцеї навчаються понад 50 дівчат, для яких створено окремі класи. Ліцеїсті посилено займаються фізичною підготовкою, вивчають правознавство та основи захисту Вітчизни.

За словами начальника Коропецького обласного ліцею-інтернату Василя Процика, лише за 4 роки його діяльності більше 80 випускників вступили у вищі навчальні заклади силових та внутрішніх структур. Тут здобувають освіту понад 214 учнів. Цього року до ліцею вступили 114 дітей.

Завершилися урочистості військовим маршем. Відтак учні вирушили на перший урок на тему "Україна – єдина країна".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області що ...
Наступна новина: Нотаріуси Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ