На Тернопіллі у міжсесійний період Михайло Головко звітує перед громадою виборчого округу

На Тернопіллі у міжсесійний період Михайло Головко звітує перед громадою виборчого округу

03.09.14 14:46 0 743
Народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко звітує про роботу в парламенті, законодавчі ініціативи націоналістів, проблеми на Донбасі тощо. У міжсесійних період націоналіст відвідав понад десять сіл та низку районних центрів, мешканці яких вкрай стурбовані ситуацією на сході та вимагають від влади рішучих дій.

"Відкрита агресії Росії – це військова операція, яка планувалася не один рік. Весь світ розуміє, що домовитися з терористами неможливо, а ми маємо справу із терористом № 1 у світі – Путіном. Народні депутати від ВО "Свобода" постійно вимагають рішучих дій у наведенні порядку в Донецькій і Луганській областях. Необхідно терміново перекрити кордон з Росією, инакше ці бойові дії можуть тривати роками. Фракція націоналістів у парламенті послідовно виступає за рішучі дії проти ворогів держави", – зазначив Михайло Головко на зустрічі зі виборцями у Збаражі 28 серпня 2014 року.

Усюди громадяни наголошують на необхідності негайного завершення АТО, люстрації влади в районі та Україні в цілому. Виборці висловили свою підтримку щодо негайного розпуску цього парламенту і проведення позачергових виборів.

"На кожні зустрічі громадяни висловлюють своє обурення бездіяльністю цього парламенту. Але не варто чекати відстоювання українських інтересів від комуністів і "регіоналів", явних та тих, що швидко перебігли в інші міжфракційні групи. Усі ви бачите, що наші ініціативи дуже часто просто не знаходять потрібної кількості голосів у Верховній Раді, а перевибори цього парламенту – це вимога Революції гідності, яку підтримує більшість українців, і цю вимогу народу має бути виконано ще цього року", – зазначив Михайло Головко під час зустрічі у селі Залужжя Збаразького району.

Надходили скарги на військовий комісаріят, місцевих суддів і чиновників. Свободівець зазначив, що звернеться з необхідними заявами у відповідні інстанції та прозвітує про хід вирішення проблеми. За результатами скарг Михайло Головко спрямує депутатські звернення та запити щодо розв'язання проблем, із якими звернулися громадяни на зустрічах.

Виборці схвально оцінюють роботу націоналістів у парламенті, а також просять частіше приїжджати, щоб вислухати проблеми на місці, а також для звіту за депутатську діяльність. Як зазначає Михайло Головко, у нього один з найбільших округів в Україні по кількості сіл: "164-й виборчий округ налічує понад 300 сіл та 7 міст. Заїхати у кожне село навіть раз досить важко через брак часу, а завітати двічі фізично неможливо".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ