У Волинській області завдяки реагуванню Любомльської міжрайонної прокуратури державі повернуто земельні ділянки водного фонду

У Волинській області завдяки реагуванню Любомльської міжрайонної прокуратури державі повернуто земельні ділянки водного фонду

04.09.14 11:46 0 687
За результатами прокурорської перевірки було встановлено, що дочірнє підприємство "Рибгосп Шацьк" ВАТ "Волиньрибгосп" використовувало земельну ділянку водного фонду площею 483 га з порушеннями вимог чинного законодавства.

Прокуратурою було заявлено до суду позов з вимогою припинення права постійного користування землею та повернути її державі.

Позовні вимоги прокуратури господарським судом Волинської області було задоволено у повному обсязі, однак Рівненський апеляційний господарський суд це рішення скасував.

Між тим, прокуратура не погодилась із таким рішенням суду апеляційної інстанції та оскаржила його у касаційному порядку.

Постановою Вищого господарського суду України скаргу прокуратури задоволено та залишено в силі рішення господарського суду Волинської області.

Нині рішення суду уже виконано, земельні ділянки повернуто державі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині затримали ...
Наступна новина: Львівщина: подяка!

КОМЕНТАРІ