Лише після втручання прокуратури міста Луцька приватне підприємство перерахувало у міський бюджет майже 4 млн. гривень

Лише після втручання прокуратури міста Луцька приватне підприємство перерахувало у міський бюджет майже 4 млн. гривень

04.09.14 12:17 0 691
Нагадаємо, перевіркою, проведеною прокуратурою міста Луцька у Луцькій міській раді було встановлено, що службові особи муніципалітету, всупереч вимог чинного законодавства, упродовж 2013 та січня-квітня 2014 років не укладали з приватним підприємством «Реммеблі» договору про пайову участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Нині за матеріалами прокуратури слідчим відділом МВ УМВС України у Волинській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення службовими особами Луцької міської ради службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки, адже після прийняття 15 квітня 2014 року в експлуатацію об’єкта будівництва - ТРЦ "Порт Сіті" – без укладення такого договору бюджет Луцька недоотримав значну суму коштів.

Лише після втручання прокуратури Луцькою міською радою було укладено із забудовником вищезгаданий договір, яким передбачено сплату внеску на розвиток інфраструктури міста. На цей час підприємство уже перерахувало до міського бюджету майже 4 млн. грн.

Розслідування ж у провадженні про службову недбалість посадовців міськради триває. Остаточне процесуальне рішення у кримінальному провадженні буде прийнято після завершення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Управління капітального будівництва Луцької міської ради.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Македонський Вардар ...

КОМЕНТАРІ