З 25 по 26 вересня в Ужгороді

З 25 по 26 вересня в Ужгороді

04.09.14 08:04 0 799
З 25 по 26 вересня в Ужгороді, у рамках відзначення Днів туризму на Закарпатті, проводитиметься найбільша в області Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр - Закарпаття 2014». На виставці буде представлено нові тенденції розвитку та актуальні можливості туристичної індустрії.

Офіційними організаторами ХІІІ Міжнародної виставки-ярмарку є:

Закарпатська обласна державна адміністрація;

Закарпатська обласна рада;

Ужгородський міськвиконком;

Ужгородська міська рада;

комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради;

асоціація туристичних підприємств Закарпатської області;

обласний осередок спілки сприяння розвитку сільського туризму в Україні «Закарпатський обласний центр розвитку сільського туризму»;

ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

У заході передбачається участь всіх районів та міст області, в тому числі суб’єктів туристичної діяльності, сільських господарів, вищих навчальних закладів, у яких готують фахівців туристичної сфери, приватних виноградарів та виноробів, народних умільців, громадських організацій та інших.

Крім цього, передбачається участь представників туризму з інших регіонів України та з-за кордону.

Проведення виставкового заходу дасть можливість популяризувати туристичний потенціал області як на вітчизняному, так і міжнародному туристичних ринках, а також сприятиме залученню нових інвестицій в туристичну галузь.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ