В Закарпатській області студенти мукачівського ліцею обікрали підприємство

В Закарпатській області студенти мукачівського ліцею обікрали підприємство

04.09.14 14:23 0 625
Мукачівські правоохоронці затримали 4 осіб, які проникли на територію підприємства та викрали металеві двері. Крадене юнаки мали намір здати на металолом.

Повідомлення про крадіжку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло від начальника охорони підприємства, який повідомив, що невідомі особи винесли зі складського приміщення три металеві двері.

На місце події виїхали правоохоронці, які по «гарячим слідам» встановили і затримали зловмисників. Хлопці, серед яких троє віком 17 та найстарший - 19 років, були затримані в той час, коли до багатоповерхівки зносили крадені речі.

Як розповіли юнаки, відпочиваючи у парку, навпроти підприємства, побачили, що до приміщення, де зберігались двері, можна безперешкодно проникнути. Тож вирішили викрасти і здати старі двері на метал. Однак довести свій намір до кінця їм завадили правоохоронці.

Зараз юнаки, які раніше не мали проблем із дотриманням закону, відповідатимуть за част.2 та 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена групою осіб із проникненням до приміщення). Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове слідство.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ