19 тис. гігієнічних наборів від Фонду Народонаселення ООН доставили рятувальники мешканцям Сходу України

19 тис. гігієнічних наборів від Фонду Народонаселення ООН доставили рятувальники мешканцям Сходу України

04.09.14 12:12 0 649
3 вересня рятувальники ДСНС України доставили до міста Дніпропетровськ 19 тис. гігієнічних наборів від Фонду Народонаселення ООН. Гуманітарний вантаж загальною вагою 12 тон призначений для жителів Донбасу, які змушені переселитися у Дніпропетровську та Запорізьку області.

У місті Дніпропетровськ гуманітарну допомогу було доправлено до представництва Благодійної організації «Благодійний фонд «Допомога Дніпра», де її частину, коробки із засобами гігієни, рятувальники Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області вивантажили та розфасували.

Надалі гуманітарний рейс покине місто Дніпропетровськ, щоб незабаром прибути до міста Запоріжжя.

Днем раніше, 2 вересня, рятувальники ДСНС України спільно з представниками Фонду Народонаселення ООН організували відправлення 19 тис. гігієнічних наборів, на загальну суму понад 2 млн. грн., для мешканців Сходу, які виїхали з району проведення АТО та АР Крим.

До гігієнічних наборів входять миючі та гігієнічні засоби, а також товари, що враховують особливі потреби, як чоловіків, так і жінок.

Під час проведення передачі наборів представник Фонду Народонаселення ООН Павло Замостьян висловив вдячність рятувальникам за допомогу в організації транспортування та зберігання допомоги мешканцям Сходу. «Ми дуже вдячні, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій швидко відреагувала та вирішила всі організаційні питання щодо механізму передачі та розповсюдження допомоги», – зазначив Павло Замостьян.

У свою чергу, заступник директора Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС України Руслан Білошицький зауважив: «Ну а як же інакше. Спільну ж справу робимо».

Дані гігієнічні набори рятувальники передали представникам Товариства Червоного Хреста України. Вони ж, спільно з регіональними представниками Міжвідомчого координаційного штабу розповсюджуватимуть ці набори серед жителів Сходу України.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ...
Наступна новина: Лише після втручання ...

КОМЕНТАРІ