Начальник міліції Хмельниччини зустрівся з громадою Новоушицького району, щоб обговорити проблеми в діяльності місцевої міліції

Начальник міліції Хмельниччини зустрівся з громадою Новоушицького району, щоб обговорити проблеми в діяльності місцевої міліції

04.09.14 08:23 0 642
В Новоушицькому районі Хмельницької області відбулися громадські слухання на тему: «Міліція та місцева влада і самоврядування: проблеми та перспективи взаємодії на шляху до поліпшення безпеки громадян», ініціатором яких виступив начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.

До обговорення актуальної теми долучилося близько 40 представників органів місцевої влади та самоврядування, громадських активістів. Зустріч пройшла у формі конструктивного діалогу, в ході якого правоохоронці та громада шукали спільні шляхи вирішення існуючих проблем та мали можливість висловити свою точку зору, бачення подальшої співпраці та подати пропозиції щодо можливих варіантів профілактики злочинності в районі та вирішення конфліктних ситуацій.

Начальник УМВС в області полковник міліції Олександр Розізнаний, серед іншого, запропонував активістам району і міліціонерам об'єднатися, а також окреслив основні напрямки, за якими хотілося б налагодити взаємодію з місцевою владою у майбутньому.

— Одним з основних правил керівника міліції області має бути те, що він повинен їздити на нормальні живі зустрічі з громадами і не боятися почути, що думають про підлеглих, а значить і про нього, мешканці нашої області. Якщо ми будемо закриватися від громадськості, то попрацюємо лише якийсь час, місяць-два, а потім на наше місце прийдуть другі, більш відкриті. А якщо буде спілкування, то буде і обмін інформацією, буде розуміння наших проблем громадою. А ми, в свою чергу, конкретними кроками повинні доводити, що заслуговуємо на довіру громади. Зараз час такий, що ми мусимо об‘єднатися, бо якщо не об‘єднаємося, то буде важко, — зазначив у своєму виступі перед громадськістю Олександр Григорович.

Під час засідання було вирішено масу питань щодо подальшої конкретної співпраці міліції, місцевої влади та громадськості Новоушицького району.

На думку усіх запрошених до обговорення, захід виявився дуже доречним і своєчасним, адже ситуація, яка склалася в нашій країні, вимагає тісної взаємодії органів внутрішніх справ та активу району для забезпечення спокою та безпеки жителів Новоушиччини.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ