У Львові під час благодійного пробігу збиратимуть гроші на обладнання для лікарень

У Львові під час благодійного пробігу збиратимуть гроші на обладнання для лікарень

04.09.14 09:47 0 807
28 вересня у Львові відбудеться благодійний марафон «Пробіг із вірою в серці»,під час якого збиратимуть гроші на оснащення лікарень та пологових будинків необхідним кардіологічним обладнанням.

Про це повідомили у прес-службі «Пробігу з вірою в серці».

Такі ж акції відбудуться й в інших містах України: у Дніпропетровськута Вінниці – 13 вересня, у Херсоні – 21 вересня, у Кременчуці – 27 вересня.

«Пробіг з вірою в серці» – це унікальна соціальна ініціатива, спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями. В Україні тільки деякі медичні установи мають можливість своєчасно діагностувати хвороби і запобігати їх. Наша головна мета – допомога дитячим лікарням у придбанні необхідного обладнання», – зазначають організатори.

Учасники пробігу при реєстрації повинні зробити благодійний внесок (рекомендована сума: 20 грн). Але внесок добровільний, тому ті, хто не мають можливості допомогти матеріально, можуть просто висловити підтримку, взявши участь. Наприкінці пробігу всі внески, з урахуванням організаторських, підраховуються і сумуються, а згодом на ці гроші купується обладнання і передається до місцевої лікарні.

Детальну інформацію про акцію можна отримати тут. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ