На Форумі видавців представлять фотоальбом про Львів, який створили голландці

На Форумі видавців представлять фотоальбом про Львів, який створили голландці

04.09.14 14:19 0 635
У п’ятницю, 12 вересня, у Львові у палаці Потоцьких (вул. Коперника, 15) відбудеться презентація фотоальбому «Львів, місто парадоксів», авторами якого є іноземці.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Дольф Кесслер як фотограф, Міхіль Дріберген, Кейс ван Райвен та Руд Мей як письменники та Герман Зондерланд як картограф – впродовж двох років працювали над книгою «Львів, місто парадоксів».

Книжка містить чотири розлогих есе про різні аспекти бачення Львова. Авторами есе є двоє архітекторів, а також журналіст, котрий пише про Львів ще з часу підготовки до чемпіонату «Євро-2012», і двоє філософів, котрі дуже мудро і послідовно вже четвертий рік працюють над проектом прийняття моральних рішень і протидії корупції.

«Голландський архітектор Роб ван Гамерен декілька років тому допомагав у розробці схеми велосипедного руху як одного із транспортних рішень для Львова. Потім він показав Львів своїм друзям-архітекторам, з якими регулярно подорожує світом ще із студентських часів. Вони закохалися у місто, і двоє з них вирішили видати книжку. Про Львів написано багато путівників і видано чимало фотоальбомів, але все це з погляду самих львів’ян. Голландці, натомість, вирішили представити світові Львів так, як його бачать іноземці», – розповів Почесний консул Королівства Нідерландів у Львові Богдан Панкевич.

Зазначимо, у суботу, 13 вересня, відбудеться відкриття фотовиставки одного з авторів книги у художній галереї Гері Боумена (вул. Наливайка, 18). Виставка триватиме до 5 жовтня. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля прийматиме ...
Наступна новина: В Луцьку комп’ютерні клуби ...

КОМЕНТАРІ