У Львівській області вчителі можуть переглядати і залучати до навчання 245 електронних версій підручників

У Львівській області вчителі можуть переглядати і залучати до навчання 245 електронних версій підручників

04.09.14 12:51 0 735
245 електронних версій підручників, серед яких 48 нових підручників для 6 класу, можуть переглядати і залучати до навчання вчителі. Самостійно обирати підручники для навчання вчителям дозволяє перший за всю освітню історію України електронний репозитарій (архів) http://ua.lokando.com/start.php, – повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

На початку вересня в репозитарії очікуються всі підручники для 1, 2, 3, 5 і 6 класів. Саме цей портал буде платформою і для проведення нового конкурсу з відбору підручників для 4 і 7 класів.

Кожен користувач може ознайомитися з покроковою інструкцією, як користуватися репозитарієм http://ua.lokando.com/portal/main.php?todo=showObjDataInDiv#objid=102435&type=objectdetail, а також «Як зареєструватися на сайті репозитарію» http://ua.lokando.com/portal/main.php?todo=showObjDataInDiv#objid=102435&type=objectdetail.

Зареєстровані користувачі матимуть доступ не тільки до електронних версій підручників, а й різноманітного навчального матеріалу (аудіозаписи, ілюстрації, тести, конспекти уроків тощо).

Свої пропозиції щодо матеріалів, а також зауваження і побажання щодо користування репозитарієм учителі можуть надсилати на електронну скриньку: bhv.kiev@gmail.com.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Злий вираз обличчя ...

КОМЕНТАРІ