У Львівській області за вироком суду

У Львівській області за вироком суду

04.09.14 09:05 0 671
Нещодавно 34-річний мешканець Мостиського району отримав вирок за невиконання ухвали суду

34-річний мешканець Мостиського району, уродженець Самбірщини, був засуджений у 2009 році до п’яти років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. У листопаді 2012 року згідно ухвали Дрогобицького міськрайонного суду йому було призначено покарання - виправні роботи терміном на один рік і три місяці з відрахуванням в дохід держави 20 відсотків від заробітку.

Чоловік був зобов’язаний працювати у сільському фермерському господарстві, а також у Самбірському КП і в одному з кооперативних підприємств району. На ці місця роботи засуджений почергово скеровувався кримінально-виконавчою інспекцією.

Однак, чоловік умисно ухилявся від відбування призначеного покарання, без поважних причин прогулював, внаслідок чого з двох підприємств його звільнили, а з третього він звільнився сам.

Своїми умисними діями чоловік не виконував ухвалу Дрогобицького міськрайонного суду, тобто вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.382 (невиконання судового рішення) КК України. Під час судового засідання зловмисник повністю визнав свою вину. Суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк один рік і чотири місяці з іспитовим терміном на два роки.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 вересня у Львові Ігор ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ