Чернігів: Міський голова не вважає за потрібне піаритися на темі АТО

Чернігів: Міський голова не вважає за потрібне піаритися на темі АТО

04.09.14 13:18 0 632
Чернігівський міський голова Олександр Соколов закликав активістів, які прийшли до міськради, не робити піар на темі антитерористичної операції.

Громадські активісти звинуватили керівника Чернігова у тому, що він не допомагає родинам мобілізованих та загиблих, усунувся від допомоги військовослужбовцям 13-го і 41-го батальйонів територіальної оборони.

О.Соколов зазначив, якщо він не озвучує це питання на телебаченні і в пресі, то це не означає відсутність допомоги. Робота в цьому напрямку триває кілька місяців. Зокрема, структурні підрозділи міської ради та комунальні підприємства Чернігова надали допомогу на суму майже 1 млн. грн. Від підприємств і чернігівців скоординовано надання матеріальної допомоги на суму 700 тис. грн. У зону АТО направлено, згідно з мобілізаційним планом, понад 50 одиниць техніки підприємств міста. Після зустрічі із матерями і дружинами у зону АТО відправлено спеціальний автомобіль "швидкої" допомоги.

Міський голова також зазначив – щодо сплати комунальних платежів, то згідно із законодавством, представникам родин, члени яких перебувають у зоні АТО, необхідно написати заяву у ЖЕК, щоб не сплачувати платежі за відсутнього члена родини.

До шкіл і садків Чернігова 1 вересня пішли понад 150 дітей переселенців із Луганської та Донецької областей. Органи місцевої влади надають допомогу і підтримку при влаштуванні дітей до навчальних закладів міста.

" на міській планірці я теж говорив про допомогу військовослужбовцям, зокрема, йдеться про забезпечення бійців спальними мішками", - зазначив О.Соколов.

Відділ з діяльності правоохоронних органів міської ради координує допомогу військовим частинам, володіє інформацією про їхні потреби.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині 61 сім'я ...

КОМЕНТАРІ