В Житомирській області у Новограді-Волинському провели в останню путь офіцера 30-ї бригади

В Житомирській області у Новограді-Волинському провели в останню путь офіцера 30-ї бригади

04.09.14 09:15 0 616
Житомирщина знову зазнала втрат у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Як повідомляють у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради, 30 серпня під час артилерійського обстрілу загинув заступник командира реактивної артилерійської батареї з озброєння реактивного артилерійського дивізіону військової частини – польова пошта В2731 30 окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського старший лейтенант В’ячеслав Уткін.

В’ячеслав Олександрович Уткін народився 23 лютого 1977 року у с. Липники Лугинського району. 1 серпня 1994 року був призваний на військову службу Олевським РВК Житомирської області. За 20 років професійної діяльності пройшов шлях від курсанта Харківського військового інституту до заступника командира батареї з озброєння реактивного артилерійського дивізіону 30-ї окермої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Прощання з офіцером відбулося 2 вересня. В останню путь В’ячеслава Уткіна до Будинку офіцерів провели родичі, військові побратими та жителі міста. Героя поховали в секторі для почесних поховань «Алея слави» на міському кладовищі по вулиці Чехова.

У загиблого 37-річного офіцера залишилися дружина на неповнолітня донька 2000 року народження, котрі проживають у місті Новограді-Волинському.

Ми поділяємо сум рідних загиблого та висловлюємо свої щирі співчуття.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Астрономи по-новому ...

КОМЕНТАРІ