Патрульні Рівненського міськвідділу "за гарячими слідами" затримали грабіжника

Патрульні Рівненського міськвідділу "за гарячими слідами" затримали грабіжника

04.09.14 14:25 0 629
Менше ніж за годину працівники роти патрульної служби Рівненського міськвідділу міліції затримали зловмисника, котрий, застосувавши силу, пограбував жінку.

Цього дня 35-річна рівнянка Ольга поверталася додому, коли зненацька до неї підбіг незнайомець та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком і зник. На місце події керівництвом Рівненського міськвідділу негайно була направлена група швидкого реагування та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

Правоохоронці поспілкувавшись з потерпілою негайно розпочали пошуки зловмисника. Жінка добре запам’ятала зовнішність та прикмети кривдника, завдяки чому працівники міліції оперативно затримали грабіжника неподалік від місця злочину.

Викрадачем виявися 33-річний житель Зарічненського району Ігор, котрий 18-го серпня повернувся з місць позбавлення волі, де перебував покарання за незаконний перетин державного кордону. Під час зовнішнього огляду у його кишенях правоохоронці виявили усі речі потерпілої.

— Мені потрібні були гроші, щоб дібратися додому, тому я вирішив пограбувати жінку — говорить Ігор. — Я хотів продати прикраси та поїхати додому, проте не встиг.

— Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Наразі підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу домашній арешт строком на два місяці.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Рівненський МВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Затриманий невідомими в ...

КОМЕНТАРІ