Ветерани ОВС допомагають тернопільським правоохоронцям, які їдуть у зону АТО

Ветерани ОВС допомагають тернопільським правоохоронцям, які їдуть у зону АТО

04.09.14 13:26 0 666
Ветерани ОВС допомагають тернопільським правоохоронцям, які їдуть у зону АТО (ФОТО)

До відправки в зону проведення АТО вже найближчими днями готуються бійці спеціальній роти міліції УМВС України в Тернопільській області. Керівництво обласної міліції докладає максимум зусиль, аби забезпечити добровольців усім необхідним. Не стоять осторонь нагальних потреб підрозділу й ветерани органів внутрішніх справ Тернопільщини.

голова ветеранської організації УМВС України в Тернопільській області Григорій Головатий передав правоохоронцям комплекти термобілизни. Необхідні кошти для закупівлі теплих речей, а це 5 тис. грн., зібрали з-поміж ветеранів.

- З початку трагічних подій на Сході України ми прийняли рішення надавати посильну матеріальну допомогу нашим землякам, які їдуть у гарячу точку – розповів Григорій Головатий. - Уже зібрали більше 30 тисяч гривень. За ці кошти закупили для однієї групи берци, для іншої пошили форму, також давали гроші на продукти харчування. Тепер з’явилася нова проблема – хлопцям потрібен теплий одяг, адже не за горами настання холодів. От і вирішили їм у цьому допомогти.

Зважаючи на дороговизну спеціальної термобілизни, забезпечити одразу всіх бійців роти не вдалося, але ветерани обіцяють продовжити збір коштів.

- Від себе особисто і від колективу спеціальної роти міліції хочу подякувати нашій ветеранській організації за допомогу, - каже т.в.о. командира спеціальної роти міліції УМВС України в Тернопільській області Ігор Кучер. - Люди їдуть на Схід виконувати нелегкі завдання, тому надзвичайно важливо, аби хлопці відчували, що про них дбають.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині 61 сім'я ...
Наступна новина: У Харкові вимагали зведення ...

КОМЕНТАРІ