У Чернівцях на хабарі

У Чернівцях на хабарі "погорів" директор навчального закладу

05.09.14 15:11 0 694
Працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області «на гарячому» викрили освітянина-корупціонера. Про це під час зустрічі із журналістами розповів заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергій Ратушенко.

51-річний директор одного із Чернівецьких професійних училищ вимагав та отримав неправомірну вигоду у сумі 7 тисяч гривень. Ці гроші йому передав 38-річний чоловік, який хотів поступити у даний навчальний заклад. Саме під час передачі коштів посадовця було затримано з «наявним» в його службовому кабінеті.

Освітянину було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція даної статті: позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та спеціальною конфіскацією.

На даний час працівниками УДСБЕЗ УМВС проводяться заходи по виявленню додаткових фактів хабарництва з боку зазначеної особи.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ