Буковинські міліціонери постійно допомагають родинам загиблих в зоні АТО

Буковинські міліціонери постійно допомагають родинам загиблих в зоні АТО

05.09.14 16:02 0 641
В селі Ошихлібах Кіцманського району проживає сім’я Баб’юк. Годувальника родини – 30-річного Ігоря – забрали служити в зону антитерористичної операції 26 березня. Той день до хвилини пам’ятає дружина Оксана. Жінка зі сльозами на очах згадує, як чоловік швидко збирався, як переконував, що мусить їхати, бо Батьківщина потребує його.

Свої 30 років чоловік відзначив в боях. Пані Оксана розповідає, постійно зідзвонювалися, але Ігор жодного разу не поскаржився, переконував, що у нього все добре і він скоро повернеться додому. А вже першого серпня прийшла страшна звістка – коханий загинув. Жінка каже, двійко діток і досі не вірять, що тата вже немає…

Аби хоч якось допомогти сім’ї, котра втратила годувальника, працівники Кіцманського райвідділу УМВС привезли жінці грошову допомогу та продукти харчування. Адже наймолодший синочок цьогоріч пішов в перший клас, а старшенький – у шостий.

Дільничний інспектор міліції Андрій РУРАК розповідає, що ця сім’я завжди добре характеризувалася. Пан Ігор був надзвичайно добрим чоловіком, працьовитим та хазяйновитим. А ще дуже любив свою дружину та дітей. Слід зазначити, що старший син – дитина від першого шлюбу жінки, а він прийняв його та ростив як рідного.

Лише в селі Ошихлібах Кіцманського району є ще 9 сімей, годувальники яких знаходяться у зоні АТО. Начальник сектору дільничних інспекторів міліції Кіцманського РВ УМВС України в Чернівецькій області Роман Самотюк наголошує, кожній родині приділяють особливу увагу і допомагають, чим можуть.

Пані Оксана залишилася без чоловіка. Зараз на її плечах – двоє дітей. Міліціонери пообіцяли, що зроблять все можливе, аби жінка не почувала себе покинутою.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області за 8 ...

КОМЕНТАРІ