Раніше судимий буковинець взявся за старе

Раніше судимий буковинець взявся за старе

05.09.14 08:06 0 666
У свої 26 років молодик вже встиг добряче «нагрішити». Двічі був судимий за хуліганство та крадіжку і лише два місяці тому повернувся з місць позбавлення волі.

Заробляти на життя чесно не входило його плани. Тож, побувши трохи на свободі, почав підшукувати собі жертву. Якось прогулюючись ввечері Герцою він побачив чоловіка, підійшов до нього, попросив закурити. Між ними зав’язалася розмова. І зловмисник настільки увійшов у довіру буковинця, що той запросив його додому.

Вдома чоловік накрив імпровізований стіл. Звісно, і без спиртного не обійшлося. Новоспечені знайомі добряче випили. Але зловмисник спеціально «пропускав», аби напоїти господаря. Коли ж останній «відключився», молодик вкрав у нього все, що на очі потрапило – від продуктів харчування до інструментів. Загальна сума краденого добра – понад 10 тисяч гривень, - розповів начальник Герцаївського райвідділу УМВС Олексій Команеску.

Зловмисник декілька тижнів переховувався від правоохоронців, але врешті-решт втекти йому не вдалося. Працівники Герцаївського райвідділу УМВС викрили його.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Міліціонери перевіряють молодика на причетність до скоєння інших злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Хвороба Лібенкрафта» ...
Наступна новина: Львів зустрів десантників ...

КОМЕНТАРІ