Чернівчанка повідомила міліцію, що її зґвалтували

Чернівчанка повідомила міліцію, що її зґвалтували

05.09.14 14:16 0 659
Повідомлення до Шевченківського райвідділу УМВС надійшло близько другої години ночі. 37-річна жінка сказала, що її зґвалтували у власній квартирі.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група райвідділу. Міліціонерам заявниця розповіла, що вона була вдома, дивилася телевізор. Словом, ніщо не віщувало біди. Вже пізно ввечері у квартирі пролунав дзвінок. Хтось прийшов у гості. Жінка підійшла до дверей, стандартно запитала «Хто там?». «Сусід», - пролунала відповідь. Заявниця відкрила двері, а чоловік ввірвався в квартиру. Чернівчанка розповіла, що зловмисник, застосовуючи фізичне насилля, зґвалтував її, а потім просто пішов. Після цього перелякана жінка викликала міліцію.

Працівники Шевченківського райвідділу УМВС оперативно встановили особу чоловіка. Ним виявився 32-річний чернівчанин, який дійсно є сусідом заявниці. Спочатку зловмисник відхрещувався, але згодом зізнався, що таки вступав із цією жінкою у статевий контакт. Проте, переконує, трапилося це із обопільної згоди.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Призначено ряд необхідних експертиз. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі тривають ...
Наступна новина: У Львівській області зріс ...

КОМЕНТАРІ