Луцьк: англійські зоозахисники допомогли обладнанням для відлову собак комунальному підприємству «Ласка»

Луцьк: англійські зоозахисники допомогли обладнанням для відлову собак комунальному підприємству «Ласка»

05.09.14 15:19 0 673
Місто Луцьк налагодило співпрацю із англійською організацією «Нейчервотч», яка подарувала комунальному підприємстві «Ласка» обладнання для відлову тварин, оскільки вважають це першочерговим забезпеченням підприємства такого типу. Це для безпеки ловців, а також це гуманний спосіб відлову тварин, який не завдає фізичної шкоди.

Крім того, цього літа лікар ветеринарної медицини КП «Ласка» Сергій Вознюк відвідав курси підвищення кваліфікації у німецькому притулку в Одесі, заснованому Гердом Фішшером (Німеччина).

У жовтні до Луцька знову приїдуть представники «Нейчервотч» для проведення семінару щодо покращення роботи та укладання угоди про співпрацю, яка передбачає часткову оплату стерилізації домашніх тварин, що проживають у малозабезпечених родинах.

Працівники комунального підприємства теж не сидять без діла, щодня виїздять на відлов, а щовечора у свій не робочий час облаштовують власними силами території підприємства. Як результат - нова операційна, кімната для відвідувачів і бажаючих взяти додому тварину. Зараз відбувається реконструкція старих вольєрів та будівництво нових.

Закордонні зоозахисники переконані, що робота, яку проводить КП «Ласка», є дуже важливою для міста.

Луцьк - це місто пілотного проекту, приклад для всіх інших міст. Саме напрацювання нашого міста використовує АЗОУ (асоціація зоозахисних організації України) для проекту поданого в Міністерство екології та природних ресурсів України, як стратегію для вирішення проблеми з безпритульних тварин в Україні.

КП «Ласка»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Житомирщина: північні ...

КОМЕНТАРІ