У Волинській області облдержадміністрація отримала низку нових кадрових пропозицій

У Волинській області облдержадміністрація отримала низку нових кадрових пропозицій

05.09.14 08:09 0 727
На адресу облдержадміністрації продовжують надходити кадрові пропозиції.

Так, на посаду голови Володимир-Волинської РДА претендує Динько Юрій Іванович, голови Любомльської РДА - Шум Олександр Вікторович, який особисто подав до ОДА лист-клопотання щодо призначення його на посаду; на посаду голови Турійської РДА - Марчук Сергій Володимирович, який також особисто висунув свою кандидатуру.

У свою чергу на адресу ОДА продовжують надходити листи на підтримку кандидатури Віктора Йосипова Галана-Влащука щодо призначення його начальником управління у справах молоді та спорту ОДА. Зокрема й від спортивних товариств: федерації гімнастики Волині, федерації плавання Волинської області, дочірнього підприємства «Волиньбаскет», приватного підприємства «Фортуна спорт».

Надіслано лист від Волинського обласного фізкультурно-спортивного товариства» Україна» на підтримку Дмитришина Ігоря Ярославовича.

Житель міста Луцька, Александрук Олександр Миколайович просить голову облдержадміністрації розглянути можливість призначення його на посади: керівника апарату ОДА; директора обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців, працівників органів державної виконавчої влади і місцевого самоврядування; директора департаменту соціального захисту населення ОДА або на заступника начальника управління освіти і науки ОДА.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві на три місяці ...
Наступна новина: У Держкіно визначили ...

КОМЕНТАРІ