Волинь - активний учасник різноманітних транскордонних проектів

Волинь - активний учасник різноманітних транскордонних проектів

05.09.14 09:22 0 700
Волинь запросили взяти участь у роботі міжнародної конференції в Брюсселі (Королівство Бельгія). В рамках її роботи відбудеться засідання комісії з питань розвитку воднотранспортного сполучення Е40 на ділянці Дніпро-Вісла. Про це йшлося на зустрічі першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Кудрявцева з представниками Республіки Польща: голова Міжнародної асоціації журналістів «4-Влада» Генриком Кошчєльним, головою правління фірми «Herman und Doland Sp z o.o.» (м. Гдиня) Анжеєм Дольняком та депутатом Сейму Республіки Польща Малгожатою Марчінкевич.

У розмові також взяли участь радник голови ОДА Сергій Кошарук, представники профільних департаментів облдержадміністрації.

Нагадаємо: проект «Відновлення магістрального водного шляху Е40 на ділянці Дніпро-Вісла: від стратегії до планування», реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми прикордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Відтак, представників нашої області запросили до участі у комісії та запропонували також розгорнути виставку з презентацією інвестиційного потенціалу Волинської області.

Також сторони обговорили перспективи участі нашої області у конференції «Авіація: перспективи розвитку», яка планується на наступний рік у Варшаві. Представники Республіки Польща запропонували запросити до участі у цьому заході Луцький завод «Мотор», як одне з провідних підприємств авіа галузі в Україні.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі нічні ...

КОМЕНТАРІ