Голова облдержадміністрації звернувся до банкірів області з проханням допомогти волинським військовим

Голова облдержадміністрації звернувся до банкірів області з проханням допомогти волинським військовим

05.09.14 12:58 0 684
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик учора провів робочу зустріч з представниками банківських установ області.

Обговорили ситуацію на ринку національної валюти, проблемні питання у сфері банківських структур краю.

Йшлося також про підтримку армії. Голова облдержадміністрації звернувся з проханням до банкірів підтримати фінансово волинських військових. «Прошу вас, так само як раніше просив фармацевтів, аграріїв, бізнесменів допомогати українській армії. Зараз шукаємо кошти для забезпечення засобами захисту бійців, які повертаються назад в зону АТО; та - для ремонту техніки. Ні один волинський віськовослужбовець без екіпіровки не поїде на Схід. Потрібна допомога і Луцькому гарнізонному військовому госпіталю: він потребує сучасного обладання», - зауважив він, при цьому наголосив, що в області активно допомагають армії волонтери та волонтерські організації.

До слова, Верховна Рада ухвалила Закон України про відміну податків на благодійність, який ініційований Президентом Петром Порошенком.

Крім цього, Володимир Гунчик попросив представників банківських установ з розумінням підійти до проблем громадян, які виплачують іпотечні валютні кредити. Оскільки коливання курсу гривні до іноземної валюти спричинило ріст цін, то, за можливості - розробити відповідний механізм, щоб людям зменшити фінансовий тягар. Особливу увагу слід приділити родинам мобілізованих.

Банкіри озвучили свої пропозиції та повідомили, що вони залучаються до благодійних акцій на підтримку армії, низку з яких ініціюють самі; готові й далі підтримувати волинських військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність нашої держави на Сході України.

Голова облдержадміністрації подякував банкірам за зустріч та розмову: «Я - відкритий до діалогу з вами. ми усі, як ніколи маємо консолідувати спільні зусилля задля Миру в державі».

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ