На Хмельниччині громада та представники влади Кам'янець-Подільського району екіпірували міліціонерів перед виїздом у зону АТО

На Хмельниччині громада та представники влади Кам'янець-Подільського району екіпірували міліціонерів перед виїздом у зону АТО

05.09.14 12:34 0 680
Необхідне обмундирування, засоби індивідуального захисту та продукти харчування отримали від громадських активістів працівники Кам‘янець-Подільського районного відділу міліції, які записалися добровольцями для несення служби у зоні АТО.

Представники ініціативної групи Кам‘янець-Подільської районної ради з матеріального забезпечення добровольців та військовослужбовців, які направляються в зону АТО, Володимир Маліновський та Валерій Шкуренков спільно з представниками Міської спілки ветеранів Афганістану Володимиром Дудко та Анатолієм Ціхоцьким передали Кам‘янець-Подільському райвідділу міліції 3 бронежилети з рівнем захисту 5+ для міліціонерів-добровольців, що найближчим часом будуть направлені в зону АТО. Крім того представники Ініціативної групи закупили формений одяг, натільну білизну, найнеобхідніші продукти харчування тривалого зберігання. Кошти для придбання обмундирування добровольцям надав Анатолій Зелениця, який представляє підприємство «Деметра-2010».

Не залишилися осторонь і депутати та місцеві приватні підприємці. Народний депутат України Володимир Мельниченко за власний кошт придбав правоохоронцям бронежилет, директор приватного підприємства Віталій Толстий — розгрузку для бронежилета, депутат міської ради Дмитро Новіков — два комплекти форменого одягу та берци.

Начальник райвідділу міліції Ігор Благун висловив подяку благодійникам за підтримку та запевнив присутніх, що правоохоронці гідно нестимуть службу на Сході та зроблять все для того, щоб кожен українець відчував себе у безпеці.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ