6-7 вересня Львів приймає Фестини кримськотатарської культури

6-7 вересня Львів приймає Фестини кримськотатарської культури

05.09.14 13:06 0 646
6 та 7 вересня у Львові та у Винниках уже вп’яте пройдуть Фестини кримськотатарської культури. Цього року їх організовують Спілка кримських татар у Львові, Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський Гай», історико-краєзнавчий музей міста Винники.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Програма фестивалю:

6 вересня

Львів, Шевченківський гай (вул. Чернеча Гора, 1). Вхід за ціною квитка до музею.

12:00 – дискусія «Можливості та виклики для кримськотатарського традиційної культури» за участю кримськотатарських та українських митців.

14:00 – початок Фестин, майстер-класи з гончарства, кераміки, вишивки, чеканки та інші за участю кримськотатарських та галицьких майстрів, етнічні наспіви від Аліє та Афізе Юсуф-кизи, гурту «Коралі», а також традиційні мелодії та танці, виставка-продаж традиційних мистецьких виробів.

7 вересня.

Винники, Історико-краєзнавчий музей (вул. Івасюка, 5). Вхід безкоштовний.

15:00 – початок Фестин, виставка традиційного та сучасного мистецтва кримських татар «Невідомий Крим», майстер-класи з гончарства, кераміки, вишивки, чеканки та інші від кримськотатарських майстрів; етнічні кримськотатарські мелодії, пісні, танці; анімаційні фільми «Легенди кримських татар» дитячої студії «Манюня»; колективне приготування та дегустація традиційних страв кримськотатарської кухні. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі завершують ...
Наступна новина: Деякі хокеїсти Молодої ...

КОМЕНТАРІ