Центральний госпіталь прикордонників отримав допомогу з Німеччини

Центральний госпіталь прикордонників отримав допомогу з Німеччини

05.09.14 10:15 0 723
Нова партія допомоги пораненим у зоні АТО прикордонникам надійшла до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України.

Як повідомляють у прес-службі відомства, вчора по обіді до шпиталю доправили вантажівку медичного устаткування та лікарських засобів. Бійці, котрі вже почуваються краще, також долучилися до розвантаження благодійної допомоги.

Ініціатором цього проекту є Благодійний фонд «Міжнародна асоціація підтримки України». Пакет допомоги для прикордонників надійшов від представників фонду з Франкфурту-на-Майні (ФРН) і є лише частиною 20- тонного гуманітарного вантажу на загальну суму понад 150 тисяч євро, який асоціація розподілила між кількома медустановами силових відомств.

Перелік обладнання дуже широкий. Як розповідає представник фонду в Україні Ольга Дурбак-Чуйко, основна частина вантажу – це перев’язувальні матеріали, препарат для зупинки кровотеч «Целокс», який довелося скуповувати і в США, і в Австрії, і в Німеччині.

«До речі, на фонд уклав угоду з виробником препарату, який передаватиме порошок за спеціальною ціною 24 долари США замість 53 євро за упаковку. Крім того, було передано і апарати УЗД, і генератори кисню, багатофункціональні ортопедичні ліжка з дистанційним керуванням, інвалідні візки тощо. Особливої уваги заслуговують пневмоноші, які використовуються для транспортування поранених у літаках та автомобілях», – зазначає вона.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ