В Івано-Франківській області вічна пам'ять і вічна шана

В Івано-Франківській області вічна пам'ять і вічна шана

05.09.14 13:17 0 955
На поминальну панахиду, що відбулась біля УМВС України в Івано-Франківській області, прийшли сотні прикарпатців, аби віддати останню шану загиблим бійцям спецпідрозділу «Івано-Франківськ».

до скорботної Книги Пам’яті прикарпатської міліції вписано імена ще трьох міліціонерів. Правоохоронці Івано-Франківщини завжди будуть пам’ятати про мужність та самопожертву Андрія Карабіновича, Михайла Погорєлова та Зоряна Білінського. Вони поклали своє життя на захист нашої Вітчизни, до останнього залишалися вірними Присязі українському народові.

Три місяці тому прикарпатська міліція втратила сімох своїх працівників під Слов'янськом. 29 серпня 2014 року - ще один день, що стане чорною міткою у нашій пам'яті. Бійці спецпідрозділу «Івано-Франківськ» загинули під час виводу колони неподалік Іловайська.

Бойові побратими зі спецбатальйону «Івано-Фроанківськ», які кілька днів тому повернулися на Прикарпаття, прийшли попрощатися з загиблими товаришами.

Міліція Прикарпаття поділяє сум та біль гірких втрат з родинами загиблих колег.

Мужність та відвага прикарпатських правоохоронців - це взірець найвищого патріотизму. Вони залишатися у нашій пам’яті справжніми Героями.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Деякі хокеїсти Молодої ...
Наступна новина: Два українські гурти ...

КОМЕНТАРІ