На Прикарпатті викрито 2 групи квартирних злодіїв

На Прикарпатті викрито 2 групи квартирних злодіїв

05.09.14 08:09 0 583
Протягом тижня, упродовж якого оперативники Івано-Франківщини в ході проведення операції «Квартира» посилено працювали над розкриттям крадіжок з помешкань краян, розкрито понад два десятки злочинів цієї категорії.

Зокрема, припинено злочинну діяльність групи зловмисників, які з квітня до червня цього року вчинили щонайменше 7 крадіжок майна громадян з їх квартир та приватних будинків у Коломиї. До її складу входили чотири місцевих мешканці віком 32-39 років. Усі вони раніше відбували покарання за вчинення аналогічних злочинів. Крім того, з’ясувалося, що ці ж особи причетні до розповсюдження наркотичних речовин. Наразі вони арештовані.

Також зусиллями працівників карного розшуку викрито у вчиненні квартирних крадіжок 31-річного калушанина та його 29-річного спільника з Тернопільщини. Їм оголошено про підозру у скоєнні 5 таких злочинів на території міст Калуш та Бурштин. Обидва фігуранти також вже мають судимості: старший – за вбивство вітчима, молодший – за крадіжки та шахрайство.

Варто зазначити, що в обох випадках правоохоронці продовжують перевіряти причетність цих підозрюваних й до інших фактів викрадення майна з осель громадян.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві на три місяці ...
Наступна новина: У Держкіно визначили ...

КОМЕНТАРІ