На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, котрий скоював крадіжки в державних установах

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, котрий скоював крадіжки в державних установах

05.09.14 11:05 0 647
Працівники Дрогобицького міського управління міліції встановили особу та затримали зловмисника, котрий впродовж місяця скоїв три крадіжки – дві у Стебнику та одну у Дрогобичі. Затриманий – 23-річний непрацюючий мешканець міста Стебник, раніше судимий за аналогічні злочини, «спеціалізувався» на крадіжках з різноманітних державних установ, та навіть з церкви.

Наразі правоохоронці встановили причетність затриманого до трьох крадіжок, скоєних на території району у період з 30 липня по 15 серпня цього року.

Так, священик одного з храмів, що у місті Стебник, звернувся у Дрогобицький міський відділ міліції зі заявою про те, що 30 липня близько 10.00 години ранку з приміщення храму було викрадено 600 гривень пожертв прихожан.

Спеціаліст з обліку військовозобов’язаних, 58- річна мешканка міста Стебник, звернулась до працівників Дрогобицького міськвідділу міліції з заявою про крадіжку, що сталась 8 серпня. Близько 15.00 години з одного з кабінетів Стебницької міської ради, з її гаманця було викрадено гроші у сумі 900 гривень.

Ще одна крадіжка, у скоєнні якої встановлений затриманий, сталась 15 серпня. З кабінету директора однієї з середніх шкіл міста Дрогобич близько 15.00 години було викрадено гроші у сумі 1 тисяча 600 гривень.

Згідно ст.208 КПК України затриманий перебуває під вартою. Правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ