На Львівщині працівники міліції викрили чоловіка, котрий обікрав школу

На Львівщині працівники міліції викрили чоловіка, котрий обікрав школу

05.09.14 11:44 0 704
Правоохоронці Старосамбірського райвідділу міліції оперативно встановили особу зловмисника, котрий викрав комп’ютерну та оргтехніку з приміщення школи

До правоохоронців Старосамбірського райвідділу міліції звернувся директор однієї з середніх шкіл району з заявою про те, що в ніч на 2 вересня з компютерного класу школи було викрадено комп’ютери та оргтехніку. А саме: системний блок, чотири комп’ютерних монітори, принтер та сканер.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що зловмисник проник у приміщення школи через вікно, далі, зламавши дверний замок, проник у комп’ютерний клас, звідки і виніс техніку.

У той самий день правоохоронці Старосамбірського райвідділу міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-ка річний раніше судимий непрацюючий мешканець Хмельницької області. На підставі ухвали суду у приміщенні, де чоловік міг переховувати викрадене було проведено обшук, під час якого правоохоронці виявили викрадену техніку. На даний час встановлюється місцеперебування зловмисника.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Батьки дворічної ...

КОМЕНТАРІ