Львів: схема «Безпечної дороги до школи» у щоденнику – «перший крок» школяра, щоб стати самостійним учасником дорожнього руху

Львів: схема «Безпечної дороги до школи» у щоденнику – «перший крок» школяра, щоб стати самостійним учасником дорожнього руху

05.09.14 14:58 0 739
Вже традиційно, на початку навчального року у всіх школах міста Львова проводяться уроки з безпеки дорожнього руху. Впродовж вересня працівники Державтоінспекції відвідують навчальні заклади та проводять для учнів цікаві та повчальні заняття з вивчення дорожньої грамоти.

Учора, 3 вересня правоохоронці завітали до школи №51 міста Львова, де з учнями молодших класів пізнавали дорожню абетку. ДАІвці спільно із школярами вивчали карту мікрорайону, де знаходиться школа та прокладали безпечні маршрути, якими можна прийти до навчального закладу.

Для дітей працівники Державтоінспекції міста Львова підготували заготовки таких карт мікрорайону аби кожна дитина змогла прокласти свою «безпечну дорогу до школи» та в подальшому прикріпити її у щоденнику.

Схема «Безпечної дороги до школи» у щоденниках – це щоденна згадка для дітей про правила дорожнього руху та «перший крок», щоб стати самостійним учасником дорожнього руху.

Відділ Державтоінспекції м. Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У навчальних закладах ...
Наступна новина: У Чернівцях на хабарі ...

КОМЕНТАРІ