Працівники ДАІ Рівненщини виявили «автомобіль-двійник»

Працівники ДАІ Рівненщини виявили «автомобіль-двійник»

05.09.14 14:24 0 664
3 вересня близько 14 години до чергового по Управлінню ДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення від чергової частини ДАІ УМВС у Волинській області про те, що обласним центром Рівненщини рухається вантажний автомобіль «MERCEDES-BENZ», на якому перевозять «VOLKSWAGEN PASSAT» сірого кольору, який може бути «двійником».

Черговий звернувся з проханням перевірити даний ТЗ зв’язку з тим, що автомобіль такої ж марки, кольору і з аналогічними номерними знаками на даний час знаходиться в місті Луцьк Волинської області.

На пошуки даного автомобіля негайно було орієнтовано особовий склад Державтоінспекції Рівного.

Невдовзі, працівники ДАІ помітили транспортний засіб, що підпадає під орієнтування, на одній з приватних СТО по вулиці Соборна в обласному центрі.

Під час перевірки реєстраційних документів інспектори ДАІ встановили, що свідоцтво про реєстрацію даного транспортного засобу має явні ознаки підробки. На додаток, перевіривши автомобіль «VOLKSWAGEN PASSAT» по всіх наявних базах Державтоінспекції працівники ДАІ з’ясували, що легковик серед ввезених на територію України законним шляхом не значиться.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Рівненського міськвідділу міліції.

Автомобіль доставлено в Рівненський МВ УМВС. Проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ