Міліціонери задокументували факт постачання наркотиків на Рівненщину

Міліціонери задокументували факт постачання наркотиків на Рівненщину

05.09.14 13:43 0 622
Під час запланованої та вдало проведеної спецоперації працівники боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області та Радивилівського РВ, задокументували два факти контрольованого постачання наркотичних засобів із території Львівської області на територію Радивилівського району.

Правоохоронці затримали «на гарячому» 18-річного жителя м. Броди, який в лісовому масиві поблизу стаціонарного поста ДПС ДАІ, що в с. Опарипси, збував паперові згортки марихуани 20-річному мешканцю міста Радивилів.

Вилучену наркотичну речовину для проведення експертизи було направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області.

- По даному факту співробітники Радивилівського РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування. Зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, - зазначив начальник Радивилівського РВ УМВС підполковник міліції Віталій Кеда. – Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

Оксана Шуляк,

Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі потрібно ...
Наступна новина: Пивотерапія: хміль у тіло і ...

КОМЕНТАРІ