У Рівненській області краще один раз побачити ніж сім разів почути

У Рівненській області краще один раз побачити ніж сім разів почути

05.09.14 08:01 0 773
У зв’язку з роширенням виробництва – відкриттям нового цеху, сучасне підприємство з виготовлення гнутоклеєних деталей (ламелів) МП ТзОВ «Олісма» звернулось до Рівненського обласного центру зайнятості за допомогою у підборі кадрів. Розглядалась можливість укомплектування підприємства верстатниками деревообробних верстатів та підсобними робітниками з числа безробітних громадян, які перебувають на обліку в Рівненських міському та районному центрах зайнятості.

3 вересня 2014 року на базі малого підприємства ТзОВ «Олісма», яке працює в селищі Оржів Рівненського району, провели виїзний ярмарок вакансій за участю спеціалістів Рівненського міського та районного центрів зайнятості. У заході взяли участь 45 безробітних громадян.

Під час екскурсії по цехах підприємства безробітні ознайомилися з діяльністю МП ТзОВ «Олісма», поспостерігали за процесом виробництва гнутоклеєних деталей (каркасів для ліжок) безпосередньо на робочих місцях.

Директор підприємства Олексій Мельничук розповів про режим роботи підприємства, умови оплати праці, транспортну доступність, ознайомив з соціально-побутовими умовами.

Фахівці Рівненського МЦЗ поінформували учасників про можливості проходження стажування безпосередньо на робочому місці, що дасть змогу якнайшвидше задовольнити: з одного боку потребу роботодавця у кваліфікованих кадрах, з другого – працевлаштування шукачів роботи.

За результатами співбесіди з роботодавцем попередньо дали згоду на працевлаштування 14 осіб. Усі учасники виїзного ярмарку вакансій залишилися задоволені результатами проведеного заходу.

Додаткову інформацію щодо можливого працевлаштування на підприємстві можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцями РМЦЗ. Телефон - 22-33-87.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадяни Чехії гинуть у ...
Наступна новина: Крадіжку гаманця ...

КОМЕНТАРІ