Ветерана ОВС з Тернопільщини нагородили грамотою Верховної Ради України

Ветерана ОВС з Тернопільщини нагородили грамотою Верховної Ради України

05.09.14 11:47 0 707
Голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець вручив грамоти Верховної Ради та нагрудні знаки чотирьом воїни-інтернаціоналістам з Тернопільщини. У числі нагороджених - член президії Тернопільської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Валерій Войцехівський.

З вересня 1984-го по серпень 1886-го Валерій Казимирович виконував інтернаціональний обов’язок в Республіці Афганістан на посаді командира взводу артилерійського дивізіону. За участь у ліквідації бандитських формувань на чужій землі був нагороджений орденом «Червоної зірки».

Повернувшись на батьківщину, афганець вступив до лав міліції. З 1989-го по 2000-й проходив службу в обласному управлінні внутрішніх справ. На пенсію Валерій Войцехівський пішов з посади заступника начальника управління по роботі з особовим складом УМВС України в Тернопільські області.

Та навіть на пенсії правоохоронець не бажав сидіти без діла - вступив в обласну ветеранську організацію. Відтак Валерій Войцехівський став опікуватися молодою зміною. До нині він передає накопичений роками досвід молодим міліціонерам.

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, захист соціальних прав ветеранів, інвалідів, членів сімей загиблих військовослужбовців, участь у патріотичному вихованні молоді та активну громадську діяльність, Валерія Казимировича нагороджено грамотою Верховної Ради України.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Батьки дворічної ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ