Діяльність Тернопільського обласного фонду підтримки підприємництва буде відновлено

Діяльність Тернопільського обласного фонду підтримки підприємництва буде відновлено

05.09.14 08:44 0 617
З ініціативи Тернопільської обласної державної адміністрації діяльність Тернопільського обласного фонду підтримки підприємництва буде відновлено. За словами заступника голови Тернопільської ОДА Леоніда Бицюри, відродження Фонду є надзвичайно важливим кроком для активізації діяльності, підтримки та розвитку підприємництва краю.

“Довгий час інфраструктура підтримки підприємництва в області була практично відсутня, - констатував Леонід Олексійович. - Це не дозволяло економіці Тернопільщини розвиватися та ефективно залучати інвестиції. Внаслідок цього підприємці залишалися один на один зі своїми проблемами та не знаходили розуміння з боку державних, фіскальних, контролюючих органів. Завдання Фонду виправити ситуацію і стати своєрідним містком між владою та підприємцями краю”.

Наразі, як зазначив Леонід Бицюра, триває відбір на заміщення вакантної посади керівника Фонду. “Це має бути енергійна, ініціативна, креативна людина з відповідною освітою та досвідом роботи, котра дійсно прагне працювати задля змін в області та країні загалом”, - наголосив Леонід Бицюра.

Резюме до 11 вересня включно можна надсилати на електронну скриньку ternopil_lb@ukr.net

12 вересня відбудеться ініційоване Тернопільської ОДА засідання засновників Фонду. Під час нього й буде розглянуто питання щодо оновлення Наглядової ради та призначення керівника Фонду.

Довідково.

До основних завдань Тернопільського обласного фонду підтримки підприємництва зокрема належить: супровід інвестицій, створення бізнес-інфрастуктури (бізнес-інкубаторів, венчорних фондів, бізнес-консультації тощо); реалізація обласних науково-освітніх програм з розвитку підприємництва; поліпшення ділової активності; створення сприятливого інвестиційного клімату тощо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ