На Тернопільщині відомча лікарня з поліклінікою отримала нове діагностичне обладнання

На Тернопільщині відомча лікарня з поліклінікою отримала нове діагностичне обладнання

05.09.14 11:15 0 647
Обласне управління міліції виділило майже 70 тис. грн для купівлі сучасного діагностичного автоматизованого комплексу «Кардіо+», який дасть змогу діагностувати фізичний стан і ресурси організму правоохоронців, які відправляються для проходження служби в зону АТО.

нове обладнання встановили в лікарні з поліклінікою сектору медичного забезпечення УМВС України в Тернопільській області. Представники вітчизняної фірми-виробника одразу налаштували діагностичний комплекс і провели для тернопільських медиків майстер-клас з використання апарата.

- Те, що нам вдалося закупити подібне обладнання значний крок вперед у медичному обслуговування наших співробітників, ветеранів і пенсіонерів, - повідомив заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович. – Цей комплекс допоможе медикам швидше і точніше поставити діагноз, а відтак попередити чимало серйозних захворювань і ускладнень.

Унікальність даного діагностичного комплексу в тому, що він дає змогу проводити обстеження пацієнтів на піку фізичного навантаження. Усе обладнання, яке було в наявності в відомчій лікарні з поліклінікою дотепер, дозволяло проводити обстеження лише у стані спокою і не відповідало сучасним вимогам.

- Діагностичний комплекс «Кардіо+» дозволяє виявляти приховані захворювання серцево-судинної та дихальної систем, які не проявляються в стані спокою та за звичних навантажень, - розповідає кардіолог лікарні з поліклінікою сектору медичного забезпечення УМВС України в Тернопільській області Галина Годько. - Також ми зможемо визначати рівень тренованості та резерв організму міліціонерів, а це надзвичайно важливо в умовах, коли наші хлопці їдуть для несення служби в зону проведення АТО. Не секрет, що там наші міліціонери піддаються екстремальним навантаженням, тому перед відправкою життєво важливо визначити їхній фізичний максимум.

За словами медиків, сучасний діагностичний комплекс дозволить також ефективніше здійснювати професійний відбір, визначати фізичні резерви кандидатів на службу в ОВС.

Співробітники сектору медичного забезпечення вдячні керівництву обласної міліції за такий подарунок, адже він дозволить зберегти здоров’я тернопільських міліціонерів та врятувати не одне життя.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Форум видавців назвав ...
Наступна новина: Колектив Луцької міської ...

КОМЕНТАРІ