В Луцьку у міській раді підприємців привітали з професійним святом

В Луцьку у міській раді підприємців привітали з професійним святом

06.09.14 15:20 0 781
У залі засідань міської ради підприємців з професійним святом, яке відзначатимуть у неділю - 7 вересня, привітали заступник міського голови Тарас Яковлев, працівники управління розвитку підприємництва та реклами.

Тарас Яковлев насамперед подякував представникам малого і середнього бізнесу за хорошу співпрацю. Він зазначив, що за 6 місяців поточного року надходження до бюджетів усіх рівнів від діяльності суб’єктів малого підприємництва міста Луцька склали понад 220 млн грн.

“Міська влада завжди готова до налагодження максимального розуміння та конструктивного партнерства між владою та бізнесом задля благородної мети - подальшого розвитку та процвітання нашого міста, запровадження європейських стандартів і цінностей у щоденному житті громади міста”,­сказав заступник міського голови.

Від імені всієї міської громади він висловловив щиру вдячність підприємцям та вручив відзнаки від обласної влади. Також нагородив Почесною грамотою міського голови за сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності у місті Луцьку, зміцнення приватного сектору вітчизняної економіки, а також з нагоди професійного свята - Дня підприємця Євгена Гончарука , засновника та керівника приватного підприємства «Джерело» і Ігоря Куріліна, підприємця.

Подяку міського голови за сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності, зміцнення приватного сектору вітчизняної економіки, а також з нагоди професійного свята вручив підприємцям: Тетяні Дем’янчук, Роману Киричуку, Сергію Климюку, Сергію Огороднику, Сергію Патіюку, Тетяні Радобенко, Анатолію Смазі, В'ячеславу Солованюку, Геннадію Соловкіну, Світлані Чилій.

На завершення зустрічі Тарас Яковлев ще раз висловив найщиріші вітання з Днем підприємця, побажав усім успішної реалізації планів та задумів, міцного здоров'я, втілення нових бізнес-проектів та оптимізму на довгі роки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У неділю Львовом пройде ...
Наступна новина: Рятувальники ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ