Волинська область: рятувальники продовжують проводити профілактичні бесіди з населенням

Волинська область: рятувальники продовжують проводити профілактичні бесіди з населенням

06.09.14 13:08 0 690
З метою попередження виникнення пожеж рятувальники УДСНС України у Волинській області провели низку профілактичних рейдів на території Локачинського, Рожищенського та Любомльського районів щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. До роботи також залучили працівників сільських рад та соціальних працівників відповідних служб районів.

Під час рейду співробітники Служби порятунку «101» роз’яснили громадянам про небезпеку, яку несе в собі порушення елементарних правил пожежної безпеки та розповіли про вимоги, яких необхідно дотримуватись аби уникнути пожежі. Рятувальники звернули увагу населення на забороні спалювання сухої рослинності, опалого листя, картопляного бадилля та сміття, адже саме із спалювання сухої рослинності починається більшість небезпечних пожеж, існує загроза виникнення загоряння лісових масивів, житлових будинків та інших споруд.

Вогнеборці додатково застерегли власників приватних осель, в яких використовується пічне опалення, про протипожежні норми під час їх використання та необхідності періодичного очищення димоходів від сажі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Алеї Парку культури у ...

КОМЕНТАРІ