На Волині у ДТП постраждало двоє осіб

На Волині у ДТП постраждало двоє осіб

06.09.14 09:19 0 667
Протягом минулої доби, на території області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких постраждали дві особи.

Маневри нетверезого водія на проїжджій частині мало не коштували йому та пасажирові життя. Автопригода відбулася 4 вересня, близько 17 години на відрізку автодороги «Устилуг – Луцьк – Рівне». 44-річний водій, житель Луцького району, керуючи автомобілем «ІЖ», не вибрав безпечної швидкості руху, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся у кювет.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 32-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу. Керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.

3 вересня близько 23:00 години в ратнівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги Ратнівської центральної районної лікарні про те, що на приймальне відділення з тілесними ушкодженнями доставлений 21-річний житель Камінь-Каширського району, зі слів якого тілесні ушкодження він отримав в результаті ДТП, яка трапилась в с. Лучичі Ратнівського району. Водій, здійснивши наїзд на велосипедиста, що рухався в попутному напрямку, з місця пригоди зник.

Проведеними розшуковими заходами працівниками відділення ДАІ встановлено, що наїзд скоїв 52-річний житель Ратнівського району, який керував автомобілем «Авіа». Автомобіль затримано та доставлено в Ратнівський райвідділ.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стартували тести нової ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ