В Закарпатській області злодійкувате подружжя з Мукачева заволоділо чужим мобільним телефоном у магазині одягу

В Закарпатській області злодійкувате подружжя з Мукачева заволоділо чужим мобільним телефоном у магазині одягу

06.09.14 08:03 0 600
Виказала крадіїв камера відеоспостереження, зафіксувавши факт крадіжки. Тож тепер парочці доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України.

Із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась жінка, яка повідомила про зникнення свого нового телефона вартістю понад 3 тисячі гривень. Мукачівка розповіла, що до магазину одягу вона зайшла з мобільним, а вийшла вже без нього.

Під час розслідування цього випадку правоохоронці міськвідділу вийшли на порушників за допомогою камер відеоспостереження, на яких було чітко зафіксовано, що до корзини із взуттям з жіночої сумки випав телефон. Відвідувачі, які стояли поряд, побачили це, і коли жінка відійшла, схопили телефон й сховали його до кишені...

Як з`ясували оперативники кримінальної міліції у справах дітей, молоді крадії кілька днів зачекали, а далі ввімкнули телефон, поставили на нього свою картку й користувались як власним.

Притиснуті беззаперечними доказами, вони зізнались у вчиненому і повернули крадену річ.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цінова ситуація на ...
Наступна новина: Коробчук-старший: «Під ...

КОМЕНТАРІ