Ветеран закарпатської міліції Петро Бронтерюк написав свою 13-ту книжку

Ветеран закарпатської міліції Петро Бронтерюк написав свою 13-ту книжку

06.09.14 13:12 0 681
На цьому автор не збирається зупинятися, в його творчих планах – написати про закарпатських міліціонерів, що побували у зоні АТО.

88-річний полковник у відставці Петро Бронтерюк віддав закарпатській міліції 65 років свого життя, з яких 30 перебував на керівних посадах. Після виходу на заслужений відпочинок сивочолий ветеран зайнявся творчістю. В 1997 році вийшла друком перша книжка Петра Бронтерюка «І серце болить», присвячена історії закарпатської міліції. З того часу світ побачило ще більше десятка творів ветерана.

Цього тижня Петро Іванович на нараді в УМВС презентував свою чергову, вже 13-ту за рахунком книжку. Називається вона «З історії закарпатської міліції» і вийшла накладом в 300 примірників у видавництві «Закарпаття». У ній автор подає нові грані становлення закарпатської міліції, розповідає про її перших керівників, згадує про героїв-правоохоронців, які полягли під час виконання своїх службових обов′язків.

Нову книгу автор презентував усім керівникам міськ-райвідділів області й начальникам галузевих служб. А в найближчому майбутньому П.Бронтерюк планує видати свою нову книжку – про закарпатських правоохоронців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алеї Парку культури у ...
Наступна новина: Чернігів: Міська лікарня №2 ...

КОМЕНТАРІ