Дільничний інспектор з Хмельниччини «на гарячому» затримав викрадача альпіністського спорядження

Дільничний інспектор з Хмельниччини «на гарячому» затримав викрадача альпіністського спорядження

06.09.14 17:48 0 738
У Нетішині молодик викрав альпіністське спорядження вартістю 3,5 тисячі гривень практично на очах у власників.

З приходом осені містяни активно почали утеплювати свої оселі зовні, тому часто на житлових будинках можна побачити будівельників, які виконують висотні роботи. У розпал робочого дня один із робітників–висотників виявив пропажу свого спорядження, яке залишив на кілька хвилин біля ліфту поруч з колегами. Коли спроби самотужки знайти обладнання успіхом не завершились, розгублені робітники подзвонили дільничному. На щастя, останній перебував неподалік, тому швидко прибув на місце і ще до прибуття слідчо-оперативної групи з‘ясував усі обставини подій.

Проаналізувавши отриману інформацію, дільничний дійшов висновку, що особа, яка могла вчинити крадіжку, навряд чи встигла покинути будинок, тому наполіг на ретельному обстеженні горища та підвалу, і не помилився… Зловмисник переховувався з 150-метровою альпіністською мотузкою на даху і опору міліціонерові не чинив.

Крадієм виявився 23-річний місцевий житель. За дивним збігом обставин хлопець має інвалідність, яку отримав внаслідок травм від падінь з висоти. Слідчим відділенням Нетішинського МВ розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України («Крадіжка»). Така згубна любов до висоти може обійтися навдасі-екстремалу, відповідно до санкції згаданої статті, у три роки позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ