На Хмельниччині обговорено питання організації посіву озимих культур під урожай 2015 року

На Хмельниччині обговорено питання організації посіву озимих культур під урожай 2015 року

06.09.14 18:17 0 642
На Хмельниччині відбулася науково-практична конференція з питань організації посіву озимих культур під урожай 2015 року.

Участь у конференції, яка відбулась на базі ТОВ «Нові аграрні технології»

(с. Олешин Хмельницького району), взяв голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Учасники заходу ознайомилися з роботою сучасного багатогалузевого підприємства, їхніми технологіями виробництва сільськогосподарської продукції. Представники наукових інститутів та виробничники ознайомили присутніх із сучасними науковими розробками щодо технологій сівби та вирощування озимих зернових культур.

«Цьогорічний досвід показав, що саме завдяки впровадженню прогресивних технологій, удосконаленню системи насінництва та захисту рослин, збільшення внесення мінеральних добрив, аграрії області отримали понад 1,6 млн. тонн зерна при середній урожайності 52,7 ц/га, що є найвищим показником в державі. І, сподіваюся, що і в наступному році наша область не здасть лідируючих позицій.» - зазначив Леонід Іванович.

Він також зупинився на основних складових, від яких залежить майбутній урожай, на який слід звернути особливу увагу при посіві озимих культур.

Як відомо, високі врожаї сільськогосподарських культур, в тому числі і озимих зернових не можливі без збалансованого внесення мінеральних добрив.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: На Львівщині українці та ...

КОМЕНТАРІ