На Хмельниччині відсвяткували День підприємця

На Хмельниччині відсвяткували День підприємця

06.09.14 15:56 0 768
Це свято відзначають у першу неділю вересня. День підприємця України був встановлений президентським указ 5 жовтня 1998 року. Мета свята — підкреслити важливість підприємницької діяльності у розвитку економіки країни та демократії.

На Хмельниччині підприємців привітали голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, заступник голови обласної ради Ігор Хитрук, президент Хмельницької торгово-промислової палати Наталія Бєлякова та інші.

«Як і всі в нашій державі бізнес працює у складних обставинах, обумовлених агресією і економічною блокадою України з боку Російської Федерації», - зазначив Леонід Іванович.

Він відмітив, що підприємці постійно надають фінансову та матеріальну допомогу військовим частинам, воєнізованим підрозділам, які сформовані із наших земляків та беруть участь в бойових діях на сході та півдні країни.

Обсяг гуманітарної допомоги лише суб’єктами господарювання в галузі роздрібної торгівлі міста Хмельницького становить близько 3 млн. гривень.

До речі, в області функціонує понад 9 тисяч підприємств та працює понад 62 тис. приватних підприємців. У сфері малого та середнього бізнесу зайнято понад 180 тисяч осіб.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ