На Хмельниччині протягом доби піротехніки знищили 18 вибухонебезпечних предметів

На Хмельниччині протягом доби піротехніки знищили 18 вибухонебезпечних предметів

06.09.14 12:47 0 664
1 вересня о 14:10 на пункт зв’язку 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Славута надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві на території Цвітоської сільської ради виявлені 4 мінометні міни калібру 55 мм, один 152 та один 75 мм артилерійські снаряди, а також 8 підривників до артснарядів часів Великої Вітчизняної війни.

Цього ж дня о 19:45, з нову ж таки до Славутських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу с. Романіни виявлено дві 120 мм та дві 110 мм мінометні міни часів війни.

Вже 2 вересня піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області о 15:30 вилучили та знищили вибухонебезпечні предмети, що були виявлені на території Цвітоської сільської ради, а о 17:30 знищили небезпечні знахідки, що були виявлені поблизу с. Романіни.

ДСНС України звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону 101!

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ