На Хмельниччині у Городку працівники міліції затримали жінку, яка обікрала сусіда, скориставшись його банківськими картками

На Хмельниччині у Городку працівники міліції затримали жінку, яка обікрала сусіда, скориставшись його банківськими картками

06.09.14 14:06 0 691
Житель райцентру звернувся до органів внутрішніх справ із заявою про те, що з його банківських карток за дивних обставин зникли заощадження. При цьому потерпілий невпинно стверджував правоохоронцям, що картки він ніде не губив, нікому не передавав, а пін-код до них не розголошував.

В ході розслідування працівники Городоцького райвідділу міліції з‘ясували, що злодійкою, яка заволоділа коштами чоловіка виявилася його сусідка. Жінка зайшла до будинку у той час, коли власник спав, і помітила на тумбочці поруч із ліжком дві банківські картки. Взявши їх обережно, щоб не розбудити господаря, вона швиденько побігла до банкомату і, увівши в якості пін-коду навмання дату народження того самого чоловіка, зняла 300 гривень. Потім повернулася до оселі і так само тихо поклала картки на місце.

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Крадійці, відповідно до санкції статті, може загрожувати одне з наступних покарань: штраф у розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: прості правила ...

КОМЕНТАРІ