Алеї Парку культури у Львові розпишуть віршами

Алеї Парку культури у Львові розпишуть віршами

06.09.14 13:10 0 664
До XXI Міжнародного книжкового «Форуму видавців» алеї у Парку культури у Львові розпишуть улюбленими віршами львів’ян. Обрати та проголосувати за поетичний твір можна у соціальних мережах на сторінках Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Про це 5 вересня передає прес-служба ЛМР.

«Ми дуже хотіли долучитися до однієї з найважливіших подій нашого міста та й цілої країни, до Форуму видавців. Але прагнули зробити це у цікавий та оригінальний спосіб. Так з’явилась ідея наповнити парк улюбленими віршами львів’ян, щоб прогулюючись алеєю, вони могли насолоджуватись поезією та роздумувати над її змістом», – розповіла головний адміністратор парку культури Христина Пархуць.

Розписувати парк віршами візьмуться художники-активісти, зокрема ті, що пишуть вірші на фасадах будинків у Львові. Усі охочі також матимуть змогу долучитися до розписування.

«Без вагань долучаємось до такого цікавого проекту, адже вже маємо досвід написання віршів на будівлях міста. Хочеться, щоб воно ще більше наповнилось гарною поезію, яка надихатиме львів’ян», – зазначила активіст проекту Олена Семеген.

Усі охочі можуть запропонувати улюблений твір на сторінці Парку культури у соцмережах. З віршів, які будуть найчастіше зустрічатися, складуть список для голосування. Вірші, що наберуть найбільшу кількість голосів, будуть написані на алеях парку культури. Також розігрується поетична збірка Юрія Іздрика About з його автографом, для участі в конкурсі потрібно поширити допис про проект. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Ветеран закарпатської ...

КОМЕНТАРІ