Кожному жителю Шотландії доведеться заплатити за незалежність понад 800 доларів

Кожному жителю Шотландії доведеться заплатити за незалежність понад 800 доларів

06.09.14 11:32 0 645
Професор політології в Оксфордському університеті Ієн Маклін вважає, що на випадок виходу зі складу Великобританії незалежна Шотландія щороку витрачатиме у виді податків на 2,5 млрд фунтів (понад 4 млрд доларів) більше.

Про це пише газета The Telegraph.

За словами Макліна, щоб зберегти існуючий рівень державних послуг, системи освіти і державних пенсій, кожен платник податків буде зобов’язаний платити додаткові 480 фунтів (827 доларів).

Для підтримки нинішнього рівня податків буде потрібно зниження витрат на комунальну службу або службу охорони здоров’я, зазначив Маклін. На його думку, для підтримки поточного рівня державних послуг доведеться скоротити витрати в інших областях.

Крім того, політолог стверджує, що на даний момент неможливо вгадати, чи стане незалежна Шотландія багатшою у довгостроковій перспективі, тому що це залежатиме від «державної політики нового уряду».

Проведення референдуму про незалежність Шотландії заплановане на 18 вересня 2014 року.

Раніше газета The Times з посиланням на YouGov написала, що за два тижні до референдуму про статус Шотландії 47% жителів регіону є прихильниками незалежності, 53% – противниками. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівський державний ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ